In Blog

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

cooster pijlers

100% MATCH

Wij garanderen een 100% match op de plaatsing die wij verzorgen.

De vraag achter de vraag, de mensen achter de organisatie of het werkelijke probleem achter de opdracht, leg je alleen bloot als je doorvraagt.

Wij blijven nieuwsgierig waar anderen al tevreden zijn. Wij luisteren waar anderen praten. Dat is niet altijd leuk, soms ronduit irritant. Maar wij volharden. Om de vraag achter de vraag te achterhalen. Daarom gaan we door. Door met vragen stellen – Alles voor een 100% match.


TRANSPARANTIE

Cooster professionals gelooft in transparantie en duidelijkheid.

Transparantie creëert niet alleen vertrouwen, maar zorgt er ook voor dat jij niet voor verrassingen komt te staan. Alles wat wij voor jou kunnen betekenen (bijvoorbeeld de 100% garantie), kun jij lezen op de website of gewoon aan ons vragen.

Of je werkgever of werknemer bent, bij Cooster professionals is alles transparant. Advies, tarief of een introductieprofiel, wij zeggen gewoon hoe het is.


WERKGELUK

Cooster professionals richt zich op het vinden van werkgeluk.

Een term die jij bij ons vaak zult horen en zien. Wij geloven niet in het vullen van gaten op basis van ‘face value’ omdat onze ervaring leert dat achter elk bedrijf, elke functie en elke kandidaat veel meer ligt dan het oog ziet. Pas als wij dat weten te achterhalen, kan jij wederzijds werkgeluk en een langdurige arbeidsrelatie bereiken.

cooster pijlers

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jou? Neem dan gerust contact met ons op!

Recent Posts

Leave a Comment